Снимка: VIP Brother

Разиграването на сюжетната линия от VIP Brother как Жени Калканджиева и съпругът й Тачо влизат в шоуто да спасят брака си се оказа пълен фалш.

С помощта на няколко изпити чашки Тачо изригна с тежки думи и заяви, че Жени е фалшива и единственото, което ги свързва, е детето.

"Не съм аз този, който е изневерил. Единственото, за което си говорим, е детето, а тези прегръдки са само за пред камерите", заяви Тачо пред останалите съквартиранти.

Той призна, че преди да влезе в шоуто, е имало заплаха да внимава какво говори.

"Не живеем заедно, помага ми, което не мога да отрека, детето е повече при нея. Няма как да се оправят нещата, става въпрос за милионери", откровен бе Тачо пред Тити Папазов, който потърси начин двамата да се сдобрят.

Жени от своя страна атакува, че Тачо е напът да я загуби, на което той отговри, че я е загубил отдавна. Последваха тежки думи на съпруга, който дори изригна с "изчезни".

"Вече не съм ти приятел, а това е много важно. Нали си наясно, че при развод следва кой откъде е? Аз не мога да изчезна, аз съм Жени Калканджиева. Вече не се извинявай, мисли!", заяви Калканджиева.

Тачо призна, че Жени му помага финансово, но нейната любов е само пари.

Драмата между двамата впоследствие явно е утихнала, а при номинациите Жени номинира Мартин и Стефан, тъй като ги вижда като най-големите съперници на нейния съпруг за крайната победа. Което означава, че тя ще се бори той да остане последният в къщата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase